Blomster

Ta farvel på din måte. Nå du skal planlegge en begravelse er det ingenting som er feil, og alt kan være riktig. En seremoni kan være akkurat så enkel, overdådig, tradisjonell eller personlig som du ønsker. La musikk, taler og framførelser bli til en dag fylt av vakre minner. Med personlig utvalgte blomster får du en vakker ramme rundt arrangementet. Her finner du forslag og inspirasjon til alt fra kistedekorasjoner til kondolansebuketter.

KISTEDEKORASJONER Blomstene som legges på båren pleier å komme fra de nærmeste pårørende. På blomstenes bånd tekstes en personlig hilsen. Kistedekorasjonen kan gjerne kombineres med bilder, barne- tegninger eller andre personlige gjenstander. Blomstenes omfang, farge og form utformes helt etter dine ønsker.

KRANSER Kransen er et tradisjonelt og vakkert håndverk som kan utføres i en mengde former, materialer og stiler. De kan være stramme, elegante, fyldige, fargesprakende og rikt dekorerte. Til begravelser kommer kranser gjerne fra den nærmeste familien, men også fra venner, arbeidskamerater og andre.

BÅREDEKORASJONER Tilfør vakre detaljer og variasjon. Båredekorasjoner (bukett i oasis/stående bårebukett/båreoppsats) er vakre arrangement som utføres med snittblomster. De er ofte stående for å gi høyde til innrammingen, selv om de like gjerne kan utformes liggende eller på en måte du selv ønsker.

BÅREBUKETTER Håndbundet og vakkert. Bårebuketter utformes slik at de kan stå i vase eller ligge på gulvet/bakken uten at blomstene tar skade.

KONDOLANSE Kondolanse med ekstra omtanke. Kondolanser kan framføres på forskjellige måter, for eksempel ved å sende en hilsen, ved et personlig besøk, eller ved at man tilbyr hjelp med praktiske ting.

URNEDEKORASJON Nært og personlig. Når urnenedsettelsen finner sted en tid etter bisettelsen, ønsker noen å markere også denne anledningen med blomster. Dette kan bestå i noen få, enkle blomster, eller detalj- og omfangsrike kreasjoner.

Bestill blomster til byråets seremonier/kondolansebuketter til hjemmet her.

Vakttelefon hele døgnet - 46 28 90 40
E-post: post@obb.as


Avdeling Tønsberg:
Valløveien 58, Tolvsrødsenteret
Inngang fra gateplan på baksiden av bygget
- mot Coop Extra. Gratis parkering

Avdeling i Horten:
Torget 6, 3181 Horten.
Parkering på torget
- rett på utsiden av lokalet vårt.

Vakttelefon hele døgnet.
Ring: 46 28 90 40
E-post: post@obb.as

Kopirett 2017. Oseberg Begravelsesbyrå AS.