Vi er små, og for oss er hvert oppdrag enestående og unikt

Kontakt oss

Medlem av Virke Gravferd

Virke Gravferd logo

Lene er medeier, daglig leder og gravferdskonsulent i Oseberg Begravelsesbyrå. Hun er utdannet sykepleier, og har jobbet som sykepleier i over 20 år. Det er henne du vil møte under pårørendesamtaler. Hun har lang erfaring med helse-, omsorgs- og sorgarbeid. Hun vet at vi mennesker reagerer ulikt ved tap av våre nære og kjære, og møter deg/dere der dere befinner dere i sorgprosessen. Lene setter etikk og verdighet i alle livets faser svært høyt.

Lars Inge er medeier, styreformann, vår faste sjåfør og ansvarlig for bårebil. Han utfører også oppussing, vedlikehold, montering og oppretting av gravminner. Vi har i tillegg flere faste tilkallingsvikarer, som stiller opp ved behov.

Oseberg Begravelsesbyrå er medlem av Virke Gravferd, som er den eneste bransjeorganisasjonen for begravelsesbyråer i Norge. Virke Gravferd stiller høye krav til byrådrift både når det gjelder faglig kompetanse, etikk, verdighet, prismerking og å følge lovgivning. Vi er stolte av å imøtekomme Virke´s forventninger samt Forbrukerombudets krav når det gjelder prisopplysning av gravferdstjenester.

Våre kontorer

Tønsberg:

Olsrød Park. Gauterødveien 6 B, 3154 Tolvsrød, 3. etasje. Inngang fra gateplan på baksiden av bygget - retning mot byen. Gratis parkering. Vakttelefon i Tønsberg: 46 28 90 40 (hele døgnet).

Horten:

Torget 6, 5. etasje. Sentralt beliggende på torvet i sentrum. Inngang midt på bygget, ved siden av Horten kino. Betalt parkeringsplass rett over gaten for kontoret vår. Vi dekker kostnadene til parkeringsavgiften.
Vakttelefon i Horten: 46 28 90 40 (hele døgnet)